31 december 2012

Gott nytt hö!

c1b4eb34536411e29b1a22000a1f9709_7 Gott nytt hö alla blogghästar ute i landet! Hoppas ni får lika mycket att äta i natt som mig. Peace out! /Gaddan

31 december 2012

Pikeur is pikeur

Jag vill bara ge en stor hiss till Pikeurs tjocktröjor. De är så otroligt sköna och mysiga att ha på sig. Jag har på mig mina varje dag nu i vintertider, de är enkla, snygga och väldigt diskreta. Att det inte har jätteloggar uppskattar jag och det finns många fina detaljer om man tittar närmare. Tröjorna jag har är i väldigt bra material som andas, håller in värmen och ventilerar bort fukten. Helt perfekta att rida i! Tyvärr kostar Pikeurs tröjor skjortan (haha) och jag vill inte lägga över en tusenlapp på en vanlig tröja att ha i stallet, det är inte värt det. Därför har jag köpt alla mina tröjor billigt på REA, jag håller alltid utkik när Pikeurs kollektioner reas ut och slår till då! Att få en Pikeurtröja för halva priset är verkligen värt pengarna.

IMG_3627

Den bruna modellen heter Fabiola... IMG_1969och den marinblåa modellen kallas Caretina. Vad tycker ni om Pikeur?

31 december 2012

Godmorgon!

IMG_0745 Dagen blir lite annorlunda idag. Det är sista dagen på år 2012 och snart går vi in på ett nytt år som jag hoppas kommer bli riktigt bra. Hur kan studenten och åka till Island inte blir bra liksom? ;) Men ridningen blir lite sådär idag. Saga ska jag rida vid tolv vilket ska bli kul men Gardenia får vila idag. Om jag ska vara ärlig vågar jag inte rida henne i eftermiddag då det har smällt så mycket raketer i området den här veckan. Då kan man ju bara gissa hur mycket det kommer smälla på själva nyårsafton. Det är nog ingen bra idé att rida ut i skogen när det är mörkt... Den kombinationen är nog inte så uppskattad av någon häst när fyrverkerier lyser upp himlen och det smäller! ;) Gott nytt år på er!