31 december 2012

Pikeur is pikeur

Jag vill bara ge en stor hiss till Pikeurs tjocktröjor. De är så otroligt sköna och mysiga att ha på sig. Jag har på mig mina varje dag nu i vintertider, de är enkla, snygga och väldigt diskreta. Att det inte har jätteloggar uppskattar jag och det finns många fina detaljer om man tittar närmare. Tröjorna jag har är i väldigt bra material som andas, håller in värmen och ventilerar bort fukten. Helt perfekta att rida i! Tyvärr kostar Pikeurs tröjor skjortan (haha) och jag vill inte lägga över en tusenlapp på en vanlig tröja att ha i stallet, det är inte värt det. Därför har jag köpt alla mina tröjor billigt på REA, jag håller alltid utkik när Pikeurs kollektioner reas ut och slår till då! Att få en Pikeurtröja för halva priset är verkligen värt pengarna.

IMG_3627

Den bruna modellen heter Fabiola... IMG_1969och den marinblåa modellen kallas Caretina. Vad tycker ni om Pikeur?

Mikaela

Jag tycker också om deras grejor! Men jag håller med om att det inte riktigt är värt de priserna. Älskar när man istället lyckas fynda på rean!

Svar: Ja, det är verkligen det bästa! :)
Paulina - paulinas.se

Amanda

Hej!

Amanda heter jag, och är en av de ansvariga på en helt ny svensk sida, kallad Picci.
Picci går ut på att man delar det som man blir inspirerad av, oavsett om det är citat eller heminredning och mode.
Man kan enkelt följa andra användare och se vad de gillar.

Vi söker just nu efter personer som bloggar och vill vara med om att skapa en sida där varje användare har möjlighet att påverka och ta fram innehållet.
Du behöver dock inte ha någon blogg eller hemsida alls, det går lika bra utan!
Vi letar därför efter personer som har intresse inom något av följande områden:

Arkitektur, Barn, Bilar & Motorcyklar, Bröllop, Citat, Dammode, Design, DIY & Hantverk, Djur, Film, Musik & Böcker, Fotografi, Hår & Skönhet, Hälsa & Fitness, Heminredning, Herrmode, Humor, Illustrationer & affischer, Kändisar, Konst, Mat & Dryck, Nördigt, Produkter, Resor & Evenemang, Sport, Tatueringar, Teknologi, Utomhus, Vetenskap & Natur

Oavsett vad du gillar, Mode, Smink eller Musik så är Picci en sida där du kan dela med dig av det du älskar till alla andra användare!

Just nu har vi 100st platser där vi släpper in personer - och det är de första 100 som får tillgång.
Alla andra får invänta tills vi släpper fler inbjudningar.

Om du vill ha en inbjudan, så skriver du in din mail på http://www.picci.se/invite och ansöker om en inbjudan, när du gjort detta så skall jag se till så du har tillgång direkt!

Mvh,
Amanda
Kundtjänstansvarig Picci.se

felicia asplund

Väldigt fin blogg! Jätte fin häst har du också! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress