30 december 2013

Träning av herr vit

Var tog den här dagen vägen egentligen? Fem timmar var jag i stallet och nu när jag är hemma är det plöstsligt bäckmörkt ute. 

Jag har iallafall tränat Pinnen i paddocken och sedan skrittat ut en halvtimme. Vi rider verkligen sällan i paddocken jag och herr vit men idag startade vi där vilket är nyttigt att göra ibland. Fokuset under träningarna varesig det är i paddocken eller ute i skogen ligger just på att få honom stadigare i gångarterna och starkare i kroppen för att kunna samla upp honom mer. Även själva formen i gångarterna behöver bli stadigare, men sådan kommer med styrkan! Med lite bättre kondis och mer muskler tror jag han kommer bli riktigt häftig att rida.

Redan nu passar han mig som handen i hansken i ridningen, han har mycket energi och är otroligt ambitiös vilket jag föredrar. Men på samma gång är han väldigt avslappnad och lugn vilket gör att han är lätt att kommunicera med trots att han hela tiden vill framåt.  Sedan visar han tydlig med att visa vad han tycker om min ridning och är på så sätt en väldigt bra ridlärare. Jag tror stenhårt på min Þinur och tycker han är en fantastisk häst att ha sitt på. Det blir spännande att se vad nästa år har att erbjuda oss och hur mycket Pinnen kommer utvecklas! 
 
 

Åh vad jag ser fram emot att få åka ut med honom nästa år på några små tävlingar! 
micka

Fin isis du har! Hade varit kul att se en video på hans gångarter! :)

Anonym

Jag tycker också att det hade varit kul att se film på hans gångarter! Han verkar ju superfin

Frida

Någon annan kanske redan har påpekat det här, men det går iallafall inte för mig att läsa din blogg på mobilen. Jag ser bara en halv bild och det går inte att scrolla varken upp eller ner.

malin

vad fin han ser ut paulina :)

Karin

Vad fin han är!! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress