Jag har hittat min drömhäst och framtida tävlingskamrat. Han är en valack av den kompakta typen med kortare rygg. Långbent och smäcker till modellen. Bra sadelläge med mycket manke. Han mäter 1.80 m i mankhöjd och är viktbärande. Lite kort hals och lågställd men hans andra kvalitéer väger upp för det.

Åh juste, här har ni lite bilder på min nya älskling. Visst är han vacker?
 
 

 

31 juli 2013

Körkort!Oj vad jag har varit stressade och nervös den senaste veckan! Jag har gått och oroat mig för förarprovet. Igår så skrev jag teoriprovet och idag körde jag upp. Jag har härt mängder av skräckhistorier om folk som fått underkänd på flera prov i rad och tvekade på mina kunskaper. Men som tur var klarade jag båda proven med marginal och nu har jag äntligen mitt körkort. Helt underbart! Nu ska jag äva mycket så jag snart vågar mig på att köra häst. 

30 juli 2013

JH Collection

Jag börjar att gilla Hööks mer och mer. Deras JH collection innehåller alltid snygg utrustning till ett överkomligt pris och bra kvalitet vilket passar mig bra. Årets höstkollektion innehöll många saker som jag skulle vilja ha i min garderob. Om jag var gjord av pengar hade jag tagit med mig hela kollektionen hem vilket säger ganska mycket om vad jag tycker om utrustningen. 

Nedan är några av mina favoriter bland höstnyheterna...

Lädergrimma för 699 kronor. 
Mysigt täcke för 849 kronor och träns för 549 kronor.
Långärmad piké för 249 kronor.

Gosig tröja för 499 kronor. Vad tyckte ni om produkterna? Snyggt eller inte?