29 juni 2013

Busig pålle

Igår när jag kom till stallet såg jag att gårdens 3 åring, Geisla var på fel ställe. Hon hade nämligen på något sätt kravlat sig igenom staketet eller hoppat över då gräset var grönare på andra sidan. Det var inte någon fara då det var en hage inuti en annan hage och hon verkade oerhört nöjd i sin egna svit, så jag lät henne vara där medan jag red. Gräset var bokstavligen grönare på andra sidan så hon mumsade glatt i sig av det goda. När jag kom tillbaka till hagen efter jag ridit Aldis hittade jag lilla Geisla utslagen sin helt egna, nyhittade hage. På kvällen när vi nattade hästarna, fyllde på vatten och mockade hade hon hoppat tillbaks till flocken igen. 

Hur söt är hon inte? 
Amanda

Hallå hästmänniskor!!

Besök min blogg där jag har världens erbjudande till er nu, det är nämligen så att min syster har massor med Häst & ryttarutrustning kvar från hennes nerlagda butik. Allt är nytt och till riktigt grymma priser. Så passa på nu!
(Finns även lite begagnat nu också!)

(HETT TIPS! Vi har ett par svarta JIN stigbyglar med äkta svarowskistenar för bara 1700:- Ordinarie pris 3395:- Så passa på, bli snyggast på tävlingsbanan i sommar!! :)

Sandra

Oerhört söt är hon, verkligen! :-)

Matilde Brandt - Livet med drømmefrieseren

Herregud så utrolig skjønn! Nydelige bilder!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress