31 maj 2013

Sista dagen

I morse var veterinären hos oss och besiktgade henne. Hon gick igenom besiktningen och hade inga fel som var av betydelse - skönt! Jag har länge gått och gruvat mig inför besiktningen och framförallt böjprovet. Dels för att jag har hört veterinärer som inte alls tycker metoden är pålitlig och dels för att Gaddan vipps som det är skulle kunna busa lite för mycket i hagen dagen innan och vricka sig. Men vi hade turen på vår sida och hon är frisk som en nötkärna.

Efter besiktningen följde jag med Gaddan ner i hagen och satt mig i gräset bland alla blommor. Vädret var kanonfint och det kändes mysigt att bara få titta på henne en stund (en timme, hehe) det är ju trots allt sista dagen jag kan det. Gardenia förstod inte vitsen att jag satt en bit bort och kom med sin stora mule för att se vad jag höll på med. Efter en stund övergav hon mig för maten och jag kunde fotografera henne på lite avstånd. Jag fick en helt drös fina bilder som jag kommer att spara som minnen.  

Här får ni ett litet smakprov, fler bilder kommer... 

Visst är det vackert med skogen, det gröna gräset, det blåa havet och Danmark i bakgrunden? 
 
Sandra

Åh vilken vy!

Svar: Eller hur!!
PAULINAS.SE

Amanda

Fantastiska hagar. Och där i Danmark bor ju jag ;)
Helt sjukt att du redan ska lämna tillbaka henne, känns som det bara var några få månader sen hon kom till dig. Är tanken att du ska rida Saga mer nu? Hur går det med Island-planerna? Åker du?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress