30 april 2014

Instagram

En bild på världens vackra Pinnen fråg gårdagens Lag-SM träning. 

Ni vet väl förresten att ni kan följa mig på Instagram? Där heter jag paulinaalt

30 april 2014

Snygg i kroppen


Jag tycker Pinnen har blivit så fin i kropp det senaste eller så är det bara för att man plöstligt ser honom utan all päls. Han har en rund rumpa, lagom hull och halsen är välmusklad. Lite mer muskler och styrka på det så kommer han se ut som en riktigt snygging under hans första år ute på tävlingsbanorna. Åh jag tycker han är superläcker men sedan är jag ju lite partisk, hehe! 

29 april 2014

Lycklig häst

Jag tror att min älskade vita diamant lever livet just nu och är väldigt lycklig. Han älskar allt vi gör och har så mycket livsglädje så att det räcker till och blir över. Han är så himla glad, pigg och harmonisk i all ridning och hantering. Varje dag möts jag av en överlycklig häst och han bara sprudlar. Jag tror att han älskar livet som enmanshäst och att att det passar honom utmärkt att ha en människa som ger honom massor med uppmärksamhet. 
 
Här är några bilder från helgen när Pinnen hade spa-dag och blev borstad i flera timmar under tiden som jag höll ett öga på Riddari som stod sjuk i boxen. Pinnen tröttnar aldrig på att bli ompysslad och när han sedan kom ut på ridbnan blev han överlycklig och galopp runt i fullt ös utan att jag drev på honom. Söthäst! 


Vilken bild är er favorit?