31 januari 2014

Visste ni att...

... Pinnen älskar att lägga sitt huvud i min famn eller luta mulen mot min mage? Han gör det flera gånger per dag och då vill han att jag ska klappa honom i anstiket. 

... Pinnen ser ut att ha världens största rumpa nu när han har så mycket päls. Han är minst sagt bootylicious! ;) 
 
... jag alltid tvättar håret efter jag har varit i stallet? Jag skulle inte klara av att gå omkring med hår som luktar häst utanför stallet. Usch och fy! 

... jag vet väldigt lite om Pinnens liv innan han kom till mig och jag hade önskat att jag visste lite mer om honom. Men å andra sidan spelar det inte så stor roll då Pinnen är Pinnen. Han lever ju inte i det förflutna. 
coffeeandcupcake.blogg.se

Så söt häst :)

Johanna h

Ha ha duschar aldrig efter stallet!

Alexandra

haha blir inte ditt hår förstört? Det skulle mitt garanterat bli. xD v

Yrsa | Wild hoofbeats

Haha jag orkar helt enkelt inte duscha varje gång jag har varit i stallet eftersom det ibland blir mer än en gång per dag - om jag inte rider! Om jag rider så duschar jag, men tvätta håret.. nja det tar sån tid att torka att jag inte har tid! Spec nu på vintern.. Snacka om latmask.. haha

Icka

Gud va charmig han är i sitt vinterfluff!

Emely

Vad gullig han är, söta Pinnen. Håller med dig, tvättar också alltid håret efter jag varit i stallet, känns jätte äckligt annars tycker jag!;)

Molly Rodin

samma här, duschar alltid efter stallet! När jag var liten var det mest för att mamma och pappa var allergiska (sa dem iallaafall hehe) men nu skulle det kännas helt fel att unte göra det.

Louise

Jag duschar alltid efter stallet, men inte alltid att jag tvättar håret.. dels för att jag inte vill slita på håret (var tredje dag är ju rekommendationen), och är man i stallet varje dag blir det ju väldigt mycket. Om jag rider brukar jag oftast duscha dock, då jag kan tycka att hjälmen inte alltid är superfräsch, det är inte så att man tvättar den efter varje ridpass man svettats liksom!!

Ett tips är dock torrschampoo!! Tar bort all eventuell hästlukt och får håret att kännas fräsch igen! Dock har jag alltid håret uppsatt eller flätat i stallet, så upplever inte att det luktar så mycket.. :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress