Här kommer lite blanda bilder från gårdagen. Lägg märket till att Pinnen nästan är helt vit - det händer inte så ofta! 
Pinnen sover inför andra starten. Det gäller att samla på krafterna! ;)

Bästa Pinnen efter ritten. Dagen till ära klädd i träns med pärlor från PS.
Skritt 
Tölt 
Galoppfattning. Som ni ser red nästan alla med viktboots förutom vi. Jag kände att Pinnen inte riktigt hade orkat gå med vikter på benen (för att få bättre lyft) så vi hoppade över det. 
Skritt och nedan lite tölt.
Vilken bild är är er favorit? 
Mimmi

Gillar de två översta bilderna på er tillsammans och den sista bilden. :)
Nu vill jag inte verka som värsta surkärringen här, haha..utan blev mest nyfiken. Ser att du har höger stigbygel på vänster sida och vänster stigbygel på höger sida (alltså att "svängen" på stigbygeln är bakåt istället för framåt), men att du har stigbyglarna rätt när du rider och alltså får "ta" dem inifrån och ut, istället för utifrån och in (Haha jösses, vilken förklaring). Blev lite fundersam. Är det av någon speciell anledning? :)

Svar: Haha, det har jag inte tänkt på ens! Putsade mina stigläder dagen innan tävling och satt sedan på stigbygeln per automatik utan att tänka. ;)
PAULINAS.SE

Jennifer

Älskar tredje bilden, han är ju sååå vacker! Sista två bilderna är också jättefina. :)
Fråga från en som inte är jätteinsatt i islandshästvärlden (men ridit mycket isisar). Är det inte lite fusk att använda viktboots på tävling för att få dem att lyfta på benen? En liten fundering bara. :)

Alice

Svårt att välja favorit, alla var väldigt fina! :D

Anonym

Härliga bilder allihopa!!
Väntar spänt på att slutartider.se ska ladda upp alla bilder, roligt att det va en proffs-fotograf som fotade inne på banan :) Blir det någon bra tänkte jag beställa o rama in som minne :D

Louisa

Härliga bilder allihopa!!
Väntar spänt på att slutartider.se ska ladda upp alla bilder, roligt att det va en proffs-fotograf som fotade inne på banan :) Blir det någon bra tänkte jag beställa o rama in som minne :D

Svar: Ja verkligen superroligt!! Hoppas de kommer ut snart :)
PAULINAS.SE

Elin

Vill tillägga att viktboots inte bara används för bättre lyft utan även för att få en bättre takt. En häst som är passtaktig i sin tölt sätter man oftast boots fram för att få en bättre takt för att göra steget segare och därför blir de en bättre takt. :)

Svar: Absolut :)
PAULINAS.SE

Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Gillar bilden där ni skrittar, han ser så himla lugn ut, trots alla runtomkring! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress