Jag har vissa grejer i min sadelkammare som jag inte kan klara mig utan. En sådan sak är Pinnens "vardagsträns" som jag har använt flitigt det senaste året. Ett väldigt enkelt träns som inte drar några blickar till sig men som är en riktigt favorit i sadelkammaren för mig. Även Pinnen verkar uppskatta tränset för han går allra bäst när han har just en låg nosgrimma på! 

30 april 2015

Ett litet hej


Första ridpasset på kursen avklarad och jag är mer än nöjd. Tölten är tränad och för första någonsin fick vi höra att den var bra. Det går framåt med andra ord! Nu laddar Pinnen upp inför eftermiddagens i en stor gräshage och jag tänkte äta lite lunch.

30 april 2015

Mot kursen


Jag har precis satt på transporten på bilen och lastat in Pinnen som helt avslappnat traskade på transporten som han brukar. Nu kör vi mot Jonstorp där kursen som vanligt hålls. Det är en superfin anläggning vi får lova att vistas påoch Pinnen får som vanligt bo som en kung där i en stora gräshage med massor av nya kompisar i hagarna brevid. Vi hörs under dagen mellan ridpassen!