31 augusti 2015

Livet som student


Idag påbörjar jag min första dag som student vid Lunds Universitet. Jag ska läsa ekonomiprogrammet som faktiskt har blivit rankat som ett av de bästa i världen. Det känns både roligt, läskigt och väldigt nervöst att börja plugga efter ett par års uppehåll men det ska nog gå bra. 

Pinnen kommer jag såklart ha kvar under min studenttid. Honom håller jag hårt i. Under gymnasiet var "hästeriet" en viktig del vardagen där jag kunde andas ut och slappna av även fast jag var stressad över skolan. Jag tror Pinnen kommer ha exakt samma effekt på mig. Att åka ut till stallet efter en lång dag är nästan som terapi och bara att andas hästdoften får mig lite mindre stressad. Känner ni igen er i det? 
Adina

Lycka till på ekonomiprogrammet nu! :) Var du på nollningen förra veckan? Vi träffae på massa ekonomistudenter förra tisdagkväll, haha.

Svar: Tack! Hur går det för dig? Gillar du Skåne? 😊
PAULINAS.SE

Jennifer Larsson

Precis den effekten har hästarna på mig med! Tror det är därför jag orkar prestera så mycket i skolan. 😊 Lycka till med pluggande! 😊

Amanda

Så spännande! Jag läser Economics and business administration på Aarhus BSS i Danmark. Så liknande linje :D Jag tycker det är svårt men kul och intressant. Bor du kvar i Helsingborg eller har du flyttat till Lund? Och Pinnen, står han kvar i samma stall?

Matilda

Jag känner så väl igen mig i vad du skriver... För mig är stallet en plats där man släppa allt som har med skolan att göra och "bara vara". Hästarna ger en så mycket tillbaka på många olika sätt :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress