28 juli 2015

En regnig sommardag

Idag har det varit riktigt busväder ute och det kändes faktiskt helt okej att spendera hela dagen inne på djursjukhuset när regnet smattrade på rutorna. Efter jobbet åkte jag raka vägen ut till Pinnen som mötte mig med lika stor glädje som han alltid gör. Det finns inte ett bättre sätt att bli välkomnad på när traskar över stallplanen. 

Dagens ridtur var alldeles lagom i höstrusket. Vi red ut en sväng naturen, tog några sträckor fram och tillbaka i samtliga gångarter på en lagom hård grusväg och skrittade sedan en runda i skogen. Pinnen skötte sig utmärkt och ju mer vi bara rider på "glädje och känsla" desto bättre går det. Den senaste veckan har jag tränat med Pinnen lös varannan dag och varannan dag uppsuttet i skogen. Det passar faktiskt oss två alldeles utmärkt. 
 
 

27 juli 2015

Pinnens foderstat


Pinnens foderstat består just nu av produkterna ovan. Bete dygnet runt kombinerar vi med en liten brikett som täcker det dagliga behovet av mineraler och ett par deciliter müsli från Pavo. Briketterna får Pinnen fått i över ett år nu och det fungerar jättebra för en kräsen herre som honom. Müslin köpte jag på Falsterbo efter att ha pratat med Pavo om hur man utfodrar en häst som träns och går på bete. Pinnen älskar müslin och om det är ett bra komplement till gräset lär jag märke om ett par veckor! 

25 juli 2015

Höst/Vinter 2015

Har ni sett Hööks nya kollektion? Nedan ser ni mina personliga favoriter från årets hst och vinterkatalog.