30 juni 2015

Plugghäst

I höst blir det förhoppningsvis lite ändringar för både mig och Pinnen. Jag har sökt in till universitetet och om jag kommer in så börjar jag att plugga i slutet av sommaren. Det är två program jag sökt till - ekonomi och juridik. Att plugga i Lund är förstavalet, därefter Uppsala och tredjevalet är Umeå. 

Det kommer nog kännas lite märkligt att sätta sig vid skolbänken efter 2 år arbete men det känns som att det är dags. Jag har hunnit med att träna hästar i Danmark, arbeta med hästar i Sverige, jobba i butik och nu på djursjukhus. Vad jag vill bli "när jag blir stor" vet jag inte riktigt än men både ekonomi och juridk är ämnen som är breda och öppnar många dörrar.  Vad har ni för planer till hösten? 

Pinnen hänger såklart med mig när jag börjar plugga - oavsett det blir Lund, Uppsala eller Umeå!
Anna& Trú frá Reykjavik

Nämen, jag har också sökt juridik i Lund!!! :D

Sussie

Har inga planer för hösten, inte mer än att jobba och kanske ha en semestervecka framåt november. Jo, det förstås, stallbygget kommer fortgå.

VIVUS - Hon med fölet

Blev så nyfiken då jag varit inne på pluggtankar vs. hästägare även jag. ^^, Hur tänker du finansiera det hela med att vara student och hästägare? Kommer du jobba parallellt? Känns det för personligt behöver du inte svara förstås :)
MVH

Svar: Ja! Jag kommer absolut försöka jobba så mycket det går och finns möjlighet till under skolåret. Sedan kan man ju arbeta mer under sommarlovet och spara ihop lite pengar då. :)
PAULINAS.SE

Beatrice Rudberg

Spännande att börja plugga igen^^ Om 9 dagar flyttar jag till Gotlands ridakademi för en praktik på 6 månader, så jag kommer jobba och utbilda mig och ponnyn inom AR i höst:D

Neapocalypse och tinkerhästen Clooney

Till hösten börjar jag mitt sista år på gymnasiet! :)

Malin

Åh hoppas Uppsala! Då får bi ju jättenära till varandra!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress