Vi får lära oss tillsammans. 
 
För mig och Pinnen är det verkligen så - vi får lära oss tillsammans. Jag har aldrig varit på en högre nivå i ridningen än vad jag är nu och Pinnen har inte heller varit så utbildad som han är just nu. Vi är verkligen ute på okänt vatten båda två men det känns faktiskt väldigt bra.

Trots att Pinnen kanske utvecklats snabbare med en mer erfaren ryttare och trots att jag inte rider de högsta klasserna så är det så kul att få göra en sådan resa tillsammans med en häst som jag gör med Pinnen nu. Det är kul att börja på botten och arbeta sig uppåt. Jag lär mig massor, Pinnen lär sig massor och trots att vi säkert gör hur många nybörjarmisstag som helst så blir vi sakta men säkert bättre. 

Det är en häftig resa att få utvecklas och utbildas tillsammans med sin häst och jag är så glad att jag tog chansen att köpa en "ofärdig" häst. Vissa dagar känns det svårt men jag hade aldrig velat göra starta resa tillsammans med någon annan häst en den orutinerade och vingliga sjuåring jag köpte för över ett år sedan. 

Lina Green

Ni är så fina!! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress