27 maj 2015

Träningsstatus

Pinnen känns bättre än någonsin just nu. Det finns fortfarande mycket att jobba med men det går framåt och är kul!

Tölten har börjat lossna för oss nu. Det är lite av vår akilleshäl som ekipage men vi har jobbat massor med den de senaste månaderna. Takten har blivit bättre, formen har blivit stadigare och vi börjar hitta rätt. Det är så mycket roligare att rida tölten nu och Pinnen verkar tycka det är minst lika roligt att ticka fram i en mjuk tölt. Nu är det bara träna, träna och träna som gäller för att få den ännu bättre. 

Överlag ligger fokuset i alla gångarter att öka graden samling och träna fram mer styrka i bakbenen. I höstas var framåtbjudningen lite dålig men det är numera ett minne blott. Både "gasen och bromsen" fungerar bättre än tidigare och jag känner att vi har blivit mer samspelt som ekipage. Det har verkligen tagit sin lilla tid att rida in sig på Pinnen då han är en speciell herre men nu känns det som att vi "ridmässigt" är på rätt väg!


Dagens Herr Vit ute på en halvtimmestur i skogen. 
Jennie

Härligt, bra jobbat! Viktigt att se sina framsteg :)
en fråga, har du en väldigt bra mobil att fota med när du rider eller har du med dig systemkamera, du har alltid så fina bilder!

Svar: Det är min iphone jag alltid har i fickan när jag rider. ;)
PAULINAS.SE

Lisa

Hej, jag undrar om du kan lägga ut ett inlägg om din utrusning till Pinnen? :) tycker det skulle vara kul att se vad du använder och tycker om. :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress