30 november 2015

En helg med flytt

Den här helgen har jag varvat tentaplugg med hästflytt. Ja, ni hörde faktiskt rätt! Pinnen har flyttat. 

Jag kände att det var dags för oss båda att flytta från stallet vi stått på i två år. Vi var klara på den gården båda två och Pinnen trivdes inte så bra där i slutet. Nu har vi flyttat till ett jättefint nybyggt stall där det bara står islandshästar. Det finns sex boxar på gården, stor sadelkammare, rundkorall och innan årets slut kommer en ny ribanan stå färdig. 

Pinne flyttade in i söndags morse och verkar trivas väldigt bra i flocken. Han verkar så lycklig över att få bo ihop med islandshästkompisar igen. Jag upplever att det blir en helt annan harmoni och ett annat lugn när islandshästar får gå med just islandshästar. Något litet bett har han fått av ihopsläppet och svansen blev lite tunnar när han gjorde upp med ledarhästen i hagen men hans ögon glittrar av glädje. 

I natt sov han tryggt i sin box trots stormen som härjade utanför fönstret. I förmiddags lugnade busvädret ner sig lite så nu går alla islandshästar ute i hagen och där får gå ett par timmar till. Hästarna verkar faktiskt vara helt oberörda av de kraftiga vindarna. Vem vet, kanske påminner det om Island? 


Pinnen och familjens nya medlem Lotta i boxen brevid. 
Världens bästa Pinne!


Trött och kelig Pinne efter en lång dag på nytt ställe.
Emma

Åh gud vad fint och rent det var i det stallet!
Vad mysigt o mysa lite i boxen :D

Linn

Vart ligger det stallet? Eller vad heter det kanske jag ska fråga. Jag har funderat att om jag skulle behöva flytta min isis så vill jag stå på ett islandsställe i helsingborg.

www.finest.se/linnsblogg

Rebecka

Haha.. Det var alltså du som snodde platserna. Skulle också kolla men valde att stanna hemma pga. snön och fick mess av Lisa på eftermiddagen att platserna var tagna. Hoppas du trivs där, verkar vara ett superstall!

Svar: Vilken otur. Har förstått att platserna på gården varit eftertraktade. Synd att det inte finns fler!
PAULINAS.SE

Frida

Vilket mysigt stall! :)

annelie

va mysigt!

VIVUS - Hon med fölet

fantastiskt fint stall!

Camilla

Väldigt fint stall!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress