31 oktober 2015

Att ramla av

Hej på er!

Det var längesedan jag skrev här på bloggen och det finns såklart en anledning till det. I början av förra veckan ramlade jag av Pinnen och slog i huvudet i marken. Pinnen blev livrädd för en älg, tvärvände i galoppen och jag som satt barbacka hade inte en chans att hålla mig kvar. 

Fallet resulterade i en hjärnskakning och sedan dess har jag spenderat de flesta av dygnets timmar i sängen. Ljus, ljud och egentligen all slags rörelse har varit utmattande. Efter mycket vila mår jag bättre men att titta på datorskärmen, läsa och göra saker som kräver att jag koncentrerar mig är fortfarande svårt. Jag ska försöka uppdatera bloggen allt eftersom jag mår bättre. Undertiden bloggen går på halvgart kan ni följa mig på Instagram @paulinaalt där jag försöker lägga ut lite bilder. 
 
Tills vi hörs igen – ta hand om er och era fina hästar! :) 
Kram Paulina

19 oktober 2015

Herr Rymmare

Synen nedan möttes jag av när jag på morgonen svängde förbi Pinnen innan dagens tenta!  

Pinnen hade bytt hage och släppt sig själv på grönbete under natten. En liten böjd stolpe avslöjade vägen han hade tagit men förutom det var både tråd och staket helt intakt. Pinnen kan det där med att smita genom staketet när han känner för det! Her Rymmare fick dock snällt traska tillbaka till hans ordinare hage när jag hittade honom och där stod han (peppar, peppar) när jag sa hej till honom under kvällen.

Hagen med högt gräs får vänta tills senare i höst! 
 
 

16 oktober 2015

Jogging med Pinnen


Här kommer några bilder på mig och Pinnen "in action". Det var ett tag sedan sist! 

För tillfället är det lite lugnare pass med låga krav och mycket skritt som står på schemat. Jag vill att Pinnen ska komma igång efter sin vila på allra bästa sätt. Det får ta den tid det tar och skynda känns onödigt. Vi har en lång vinter framför oss! 

Fotograf på bilderna ovan: Julia Althin