29 april 2016

Bra avslut på veckan

Jag är glad, stolt och lättad över att kunna säga att jag nu har avslutat mina ekonomistudier på universitet. Igår fick jag resultatet på dom sista tentorna jag skrev och det hade gått så bra. Den sista tentan som handlade om ekonomistyrning var jag rädd för att inte klara då jag tyckte det var sååå svårt men den fick jag B på. Snacka om att allt tragglande lönade sig. 
 
En annan rolig sak är att ett paket med utrustning är på väg från mina vänner på Catago. Det är ju alltid kul med nya saker (hästsaker framförallt, haha) även fast det är mindre kul att det behövs. Pinnen har bland annat totalmördat sitt täcke. 😉 Sedan sitter jag och planerar för fullt att åka iväg med P några dagar i vår för att träna, inspireras och bara andas häst hela dagarna. Hur kul? Mer om det när allt är besämt. 
 

28 april 2016

Nya äventyr

Jag har helt glömt att berätta för er att Pinnen och jag ska flytta! Stallplatsen där vi står nu är uppsagd och i slutet av maj väntar nya äventyr för oss två. Det känns spännande men på samma gång väldigt tryggt. Pinnen har väldigt lätt för att flytta. Han kommer till ro snabbt och är väldigt harmonisk trots nya miljöer. Det är guld värt. 

Med tanke på flytten så har jag redan nu börjat planera en lite rensning av min utrustning i sadelkammaren. Det som används får hänga med oss till nya stället och det som samlar damm tänkte jag sälja. Vad skulle ni säga om en liten bloppis här på bloggen. Är det någonting som hade varit intressant? :)