31 augusti 2016

Onsdagsplugg

Vardag med häst

Nu är universitetsstudierna igång och det är mycket nytt att ta in. Ny skola, ny klass och nytt ämne! 

Jag får lite hjälp med Pinnen den här veckan så att jag kan fokusera på skolan. Väldigt uppskattat. Pinnen och jag ska ju flytta ner till Lund om ett par veckor men fram tills dess är det blir det mycket pendlande. 7,5 mil till skolan och 5,5 mil till stallet.

Igår var jag dock i stallet och red. Pinnen var glad och verkar verkligen ta sitt liv som konvalescent på ett bra sätt. Han är så glad när han får komma ut och skritta. Att stå inne på natten fungerar även det bra och han får variera hagar så att han, trots små hagar alltid har bete. Pinnen älskar att käka gräs. 😉 

Med fjärilar i magen ska jag alldeles strax sätta mig i bilen och köra ner mot Lund för att börja plugga. Idag är första skoldagen på fysioterapeutsprogrammet och framför mig har jag tre års studier.  Det ska bli roligt och spännande även fast det nu känns lite nervöst. Vi hörs! 
 

27 augusti 2016

Lördag

Vardag med häst

Jag har njutit av en lugn dag i stallet tillsammans med Pinnen. Det gäller att passa på nu innan skolan och flyttkaoset börjar. Inom den närmsta månaden hoppas jag nämligen att både jag och Pinnen blir Lundabor men mer om det när allt är bestämt...  😉 
 
Idag tog Pinnen och jag en lång tur i skritt i det härliga sensommarvädret. Trots att en senskada är långt ifrån rolig så försöker jag verkligen njuta av ridturerna ändå och se det från den postiva sidan. Jag får ju trots allt rida honom även fast det är väldigt försiktigt och vi får uppleva fantastisk natur varje dag. Dessutom har jag tagit tillfället i akt och börjat träna Pinnen bettlöst. Det känns så bra. 


Massor med flugor har vi just nu. Pinnen sportar i sitt nya flugtäcke från Catago!