27 augusti 2016

Lördag

Vardag med häst

Jag har njutit av en lugn dag i stallet tillsammans med Pinnen. Det gäller att passa på nu innan skolan och flyttkaoset börjar. Inom den närmsta månaden hoppas jag nämligen att både jag och Pinnen blir Lundabor men mer om det när allt är bestämt...  😉 
 
Idag tog Pinnen och jag en lång tur i skritt i det härliga sensommarvädret. Trots att en senskada är långt ifrån rolig så försöker jag verkligen njuta av ridturerna ändå och se det från den postiva sidan. Jag får ju trots allt rida honom även fast det är väldigt försiktigt och vi får uppleva fantastisk natur varje dag. Dessutom har jag tagit tillfället i akt och börjat träna Pinnen bettlöst. Det känns så bra. 


Massor med flugor har vi just nu. Pinnen sportar i sitt nya flugtäcke från Catago! 
Anonym

Vad härligt med en lång skön skogstur..... trots hans sjuka ben. Fint täcke förresten! Håller tummarna för dig och Pinnen!!:-)

Anonym

Vad härligt med en lång skogstur på sensommarn........ trots hans sjuka ben. Snyggt täcke förresten. Håller tummarna för dig och pinnen!!

Emma L

Jag undrar ifall du har några tips hur man stärker och tränar upp en 5 årig islandshäst (5 gångare), med svårt för galoppen. Hon tar gärna ett bocksprång när man ska fatta galopp. Kan dessutom tjura till när man ber henne... Har läst att du jobbat tillridare så passar på att fråga :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress