Det känns jättekul med Pinnen just nu. Ridningen går framåt, han börjar få upp konditionen och han är sådär lycklig som han blir när han får arbeta. Vi tränar, luffsar i skogen och busar. Tricktränar, tölttränar och njuter av varandras sällskap. Pinnen älskar det och jag älskar det. 

Jag får frågan om jag ska tävla honom i år och svaret är - vi får se! För tillfället känner jag inte alls suget att åka på tävling. Jag är hellre hemma. Finslipar ridningen, putsar och pussar på min häst. För mig är inte tävlingar och resultat det allra viktigaste. Vissa perioder tycker jag det är jättekul att åka iväg på tävlingar men andra perioder lockar det inte alls, typ som nu. 

Hästsporten och hästägandet handlar inte för mig om gulblåa rosetter, höga poäng på tävling eller prestigen i att prestera "när det gäller". Jag vill utbilda, utvecklas och framförallt njuta av tiden tillsammans med min fina häst. Om det faller oss in kanske vi tävlar några gånger sommar men det kan lika gärna bli nästa år eller kanske om fem år. 😉 Jag känner varken press eller stress över att tävla.

Samanta

Åk kravlöst och ställ upp i en gren, kanske? Så hade jag tänkt göra nu under graviditeten. Men å andra sidan tycker jag ju att det är super roligt att åka till tävlingsplats! 😇

Svar: Bra tips! :)
PAULINAS.SE

Susanne

Verkligen fin grimma du har, får man fråga vart den är i från?
Ha det bra

Svar: Tack! Den kommer från Fakur Design. :)
PAULINAS.SE

Susanne

Tack :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress