Sista dagen på semestern för min del och i morgon börjar sommarens arbete. Jag spenderade hela förmiddagen i stallet och tog lite extra god tid på mig. Pinnen borstades extra noga, vi tog en extra lång ridtur i det fina vädret och sedan passade jag på få strukturera upp ett skåp jag fått i den nya sadelkammaren. Skönt att ha koll på läget.  
 
Här kommer lite bilder från dagens ridtur: 
 
Pinnen hittade lite nya kompisar som ungefär är lika bredbenta som han är. 😉

Vackert! 
Såhär glad blir man av att rida Pinnen. 
... Pinnens konvexa nosrygg ställer till det när det kommer till passformen gör både träns och grimmor? Han är så knölig att det mesta åker ner... 😉
 
... den första hästen som jag skötte som om den vore min egen var ett stort halvblod på över 170 cm i mankhöjd? Han var liksom Pinnen tuff men rättvis. 
 
... jag ibland när jag scrollar igenom bilder på Instagram hoppas få se bilder på mina gamla träningshästar? Jag hoppas verkligen att alla mår bra. 
 
Den bruna hästen är min solklara favorit av alla träningshästar jag haft. Älskade lilla Harry. ♥
I morse, innan den värsta värmen slog till invigde Pinnen och jag vår nya sadel. Det kändes nästan lite högtidligt att svinga sig upp i den där sadeln som jag drömt om att äga. Den låg som en smäck på Pinnen och var lika skön som jag hoppats på att rida i. Tummen upp för det! 

Vi tog ett kortare träningspass på banan idag. Det var varmt ute redan i morse och nu är det dryga 26 grader utomhus. Skönt för Pinnen att han bor nära havet där det fläktar och dessutom har en lösdrift att gå in om han behöver svalka sig. Det gör dom här varma dagarna lite skönare för P med vänner.