Åh min fina lilla Pinne!

Igår promenerade stallets alla hästar med mattar till veterinärkliniken i närheten för att vaccinera hästarna. Pinnen var en lite stjärna, traskade snällt brevid mig längs bilvägarna och stod som ett ljus när han fick sin spruta. Eftersom Pinnen i vinter kommer äta hösilage (första gången någonsin) så har jag bestämt mig för att grundvaccinerar honom för boutulism. Visserligen har jag förstått att det inte på något sätt ger ett fullgott skydd men det skadar ju inte heller!

Pinnen har kommit på ett nytt hyss (sött men totalt onödigt, haha). Stallet dörr ligger precis vid hagarna vilket betyder att Pinnen alltid får syn på mig när jag kommer. Om jag är för seg och väljer att mocka innan jag går ut för att klappa på Pinnen så viftar han med hovarna i vattenbaljan tills den välter och jag hör oljudet. Då går jag såklart ut och där står Pinnen nöjd med sitt mission att få min uppmärksamhet. Påhittigt va? 😉 
Anette

du verkar provat en del islandsadlar? vilken skulle du rekomenera som är mjuk med greppläderoch inte för djup i sits? letar till min unghäst, har funderat på topreiter iq (såg att du provat en sån) eller tex Sella sadeln.

Svar: Det beror lite på hur du själv ser ut. IQ passade inte mina långa ben och låg i framvikt på Pinnen. Jag hade testat IQ, Sella-sadlarna, Topreiter Start om även Hrimnir (dock prisklassen högre). Nu har jag en Childeric som jag är jättenöjd med! :)
PAULINAS.SE

Denise Taylor

Dom fyrbenta kommer på alla möjliga tekniker för att få uppmärksamhet :P

Svar: Eller hur! ;)
PAULINAS.SE

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress