Det har varit så kul att vara iväg med Pinnen idag. Han är världens bästa träningskompis som går rakt på transporten, är stencool på nytt ställe och står som ett ljus oavsett om jag sätter på honom utrustningen eller tittar på andra ekipage i ridhuset. Japp, jag är nog världens mest tacksamma och stolta ägare som har en sådan häst. Man uppskattar det så himla mycket och framförallt när man haft motsatta hästar tidigare! 

Nåja, nog om att Pinnen har varit en gentleman. Träningen var nyttig. Jag fick träna på att ha kontroll på den vänstra bogen (vilket jag inte riktigt har alltid, hihi) och sedan red vi igenom alla gångarter. Pinnen var lydig och taktren men jag fick träna på att öka tempot. När man sitter på Pinnen känns det som att det går fortare än vad det gör då han tar så stora steg. Han luffsar runt och jag åker med!  😉 

Med lite mer gas bakifrån och samling så var han stundtals jättefin. Jag fick se en lite film från tölten och blev så chockad över hur högt han lyfte på frambenen i tölten. Duktiga P! 

Grabbarna innan avfärd. Pinnen har rullat lite extra i leran dagen till ära... 
 
After Ride på Pinnen vis. 
 
Sandra

Åh får vi se film? :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress