Hej och tack för allt stöd ni gett mig den senaste dagen!

Igår var vi på kliniken och fortsatte undersöka Pinnens leder men tyvärr utan att hitta någonting. Nu är han behandlad mellan ett par kotor i nacken med kortison. Om två veckor är det återbesök så nu håller vi tummarna att det fungerar. Vi inväntar även blodprovsanalyser och jag hoppas nästan på att det är borrelia eller en annan bakterie i hans blod. Är så fallet så läggs han inte på djursjukuset och behandlas i en vecka för att sedan bli återställd. 

Jag vill även passa på att tacka för alla tips ni delar med er angående olika tankar när det kommer till diagnoser, behandlingar och veterinärer. Samtidigt vill jag betona att vi får hjälp av en av Sveriges (och världens) främsta veterinärer gällande hältutredning så jag känner mig säker på Pinnen får bästa möjliga vård. ♥ Bara det bästa är gott nog för min bästa kompis. 

Sussie

Håller tummarna och hoppas ni hittar något som är behandlingsbart!

Sofie

Hoppas att det blir bra för er skull. Fina Fiba pinnen!

Anonym

❤❤❤❤

Fia

Hoppas han blir bra nu! ❤️

countrypride.blogg.se

Lider med er! Hoppas på bättring för fina Pinnen! <3 Vet själv hur maktlös man känner sig när det inte hittas någonting men problemet kvarstår..

Tindra

Åk till Nicolai Jarløv i Danmark på kliniken Hørsholm Hestepraxis! (Billigare än i Sverige dessutom). Ingen kunde hitta problemet med min förra islandshäst men han gjorde det, på min nuvarande häst också!! Rekommenderas starkt, verkligen magisk!

Kristina

Åh vilken fin häst!! Hoppas han repar sig snart. <3


capriole.blogg.se - vuxen nybörjarryttare

Tina

Håller tummarna!

Sussie

Hur går det med Pinnen?
Någon förbättring?

Anonym

Hur går det? Håller alla tummar och tår.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress