Bloggen har som ni märkt legat på is den senaste tiden och anledningen till det är att Pinnen är skadad. Prognosen är dålig. Jag hoppas verkligen inte att det här är slutet på vår resa tillsammans men det kan det tyvärr kanske vara. 

Kort och gott så är Pinnen halt på tre ben och vi hittar inte felet. Han är röntgad i ben, rygg och nacke. Ultraljudad i senorna på frambenen, gaffelben är kontrollerade och nacken är även den ultraljudad. Vi har gjort böjprov och släckt leder utan att hitta ursprunget till hältan. Han har gått på smärstillande i fem dagar och sedan red jag för att se om hältan försvann med hjälp av metacam men tyvärr utan resultat. 

Idag ska vi åka till veterinären och behandla nacken med kortison då vi hittade ett litet löst benfragment där på röntgen. Det är inte alls säkert att det är där smärtan sitter eller att det överhuvudtaget är någonting som påverkar honom men vi testar och hoppas. Vi hoppas på att han på något magiskt sätt ska bli återställd. ♥ 
 
Lillemmish- mode - inspo

så härliga foton =)

ha en bra dag

Sätilaryttaren.se

Nä fy vad tråkigt, fina Pinnen! Jag håller tummarna att hältan beror på benfragmentet i nacken ❤

Sussie

Åh, vad tråkigt att höra! Det är aldrig kul när våra pälsklingar mår dåligt, men om man inte hittar orsaken är ju ännu värre. För hur ska man då kunna behandla så att fyrfotingen ska må bättre? Stora styrkekramar till dig och Pinnen!

Alexandra Wirgart

Tänker på er ❤️

Anonym

Å det hoppas jag verkligen han blir. Din fina vita vän.

Anonym

Så hemskt! Jag håller alla tummar för dig och Pinnen!

A

Nej vad tråkigt! Hoppas verkligen att det ordnar sig. Rekommenderar veterinär Jonas Tornell utanför Ängelholm, han om någon kan göra under. Håller tummarna för er!

Anonym

Men så tråkigt!! Tänkte bara om SI-leden kollats? Hovarna? Tur för Pinnen att han har en så bra ägare som dig, han är i goda händer. Håller tummarna!

Anonym

Så tråkigt 💕 Håller alla tummar för finaste pinnen ✊🏻🌟

Anonym

Ush vad tråkigt! :/ hoppas han blir återställd! ❤ som någon nämnde ovan, är SI-leden, samt övriga leder och närver kollade runt korsryggen? Hemskt när man inte hittar nåt, styrkekramar till er!

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Hoppas hoppas hoppas att han blir frisk! Ni är så j*kla fina ihop!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress