28 februari 2017

Vecka Nio

Vardag med häst

Puh! En av de mest intensiva veckorna på länge är avklarad. Jag har bockat av tre tentor, spenderat en dag på Eurohorse i Göteborg och jobbat helg. Full rulle men vädligt roligt. 

Jag fick en fråga här på bloggen om det fungerar att läsa på universitetet och ha häst samtidigt och det gör det. Det blir kanske fler tidiga morgnar och lite längre dagar än för de som inte har häst men det är värt det tusen gånger om. Efter en lång och tuff dag med föreläsningar finns det ingenting bättre än åka ut i stallet, mocka med en podd i öronen och sedan sitta upp i sadeln. 
 
Ekonomiskt så fungerar det bra för mig. Jag jobbar minst två helgdagar i månaden vilket täcker en del av mina "Pinne-kostnader". Sedan sköter jag ju om Pinnen själv vilket gör det billigare än helservice och står i ett litet stall en bit utanför stan vilket även det gör stallhyran lägre. Jag tycker att det fungerar över förväntan att ha häst samtidigt som universitetstudierna. För mig är det som sagt världens bästa avkoppling i en vardag som innehåller många timmars föreläsningar, hemmastudier och höga akademiska krav. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress