Med ont i magen konstaterade jag under senaste ridpasset att Pinnen inte är fräsch.

 Han kändes en aningen stelare i skritten när jag satt upp men det var så lite att jag knappt reflekterade över det. Han skrittade glatt på med öronen framåt och kändes sådär glad som han brukar göra. När jag började trava kände jag tydligt att det fanns en ojämnhet i hans rörelser. Vilket ben det var hade jag svårt att känna med att det var en hälta var det inget snack om. Jag känner ju till hans kropp så väl.  


Skit också är min enda kommentar till att han inte mår bra. Det gör verkligen ont i mig när han har ont. Planen är att promenera honom i ett par dagar tills jag får ut en veterinär som kan göra en bedömning. Jag hoppas att det bara är någonting litet men samtidigt förväntar jag mig det värsta. Det är nog så det blir när man jobbar med djursjukvård hela dagarna. Man är smärtsamt medveten om hur skadade och sjuka djur faktiskt kan bli. 

Sötaste Pinnen som plockade av sig grimman och sedan somnade häromdagen. Haha. 

Louisa

Skadade hästar är inte roligt :( Har klippkort på vår klinik denna månad... En med hovbensfraktur, en med hasledsinflammation, en högdräktig med 1/3 kapad böjsena bak och en med en varböld i storlek handboll.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress