Någonting som jag tycker det slarvas med i hästsammanhang är maten till oss tvåbenta. Vi räknar ut exakt foderstat till våra hästar, köper utan tvekan dyra fodertillskott och det bästa grovfodret som går att få tag i. När det kommer till oss ryttare så är mathållningen sämre. Det är inga konstigheter att slänga i sig snabbmat i bilen till stallet, trycka i sig lite godis i brist på riktig mat och på tävlingar tycker jag ofta maten är under all kritik. En cola, en fralla och en kokosboll duger liksom inte när man är iväg en hel dag. 
 
Jag försöker verkligen att alltid äta någonting innan jag åker till stallet. Ibland blir det en macka med avokado och kaffe, andra dagar gröt och ofta mixar jag ihop diverse smoothies. I bilen brukar jag försöka ha någon slags bar om det krisar alternativt en påse nötter och en frukt. Om jag vet att jag ska vara borta länge försöker jag ta med en matlåda och när det krisar (så som det gör ibland) har vi en salladsbar precis vid jobbet där man kan köpa en god sallad. 

Hur gör ni med mathållningen i stallet? Har ni några bra knep för att inte hamna i godis och rostbrödsträsket? 
Johanna

Hahaha, och jag igår på falsterbo kl 16,"jag har bara ätit frukost, måste ha mat" 😂 känner piken 😂😂

Svar: hahahahhaa
PAULINAS.SE

Anonym

Brukar göra overnight oats med olika toppings att ta med till stallet, blir ofta så hungrig när jag har ridit! Om jag missar maten till mig blir det dåligt för alla inblandade...

Svar: Smart! :)
PAULINAS.SE

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress