När jag körde till stallet häromdagen tänkte jag tillbaka på min tid i Danmark som beridare. Framförallt kom jag att tänka på min favorit av alla hästar jag hade i träning - Harry.

Harry var en av hästarna som jag fick på min "ridlista" redan första arbetsdagen. Han var då fyra år gammal, nykastrerad och såg sådär valpig ut som unghästarna i den ålder brukar se ut. Han hade lite eksem, var lite väl rund om magen och hade inte alls förstått det där med att man skulle gå framåt när det satt en ryttare på ryggen.

Jag valde att träna Harry ute i skogen och ute blad träden hittade han snabbt sin framåtbjudning. Sedan gick utvecklingen spikrakt framåt och han hade lätt för det mesta i utbildningen. Dessutom hade han ett temperament som var guld värt. Jag hoppas med hela mitt hjärta att Harry har ett bra liv där han är och han bli uppskattad för den fantastiska lilla häst han är. 
 

Harrys kompis som skymtas i lila täcke är numera en framgångsrik avelshingst i Tyskland. 
Emelie

Har du ridit för Haffi Gislason någon gång? Vad tyckte du isåfall?

Svar: Nej det har jag inte. :) Har varit på en föreläsning med honom och han verkade toppen. Har du chansen att testa att rida för honom tycker jag att du ska ta den. :)
PAULINAS.SE

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress