Tummen upp för namnskyltar på hästutrustning! 

En liten, personlig (och billig detalj) som ger utrustningen det där lilla extra. Jag har en namnskylt bak på sadeln och Pinnen har sitt isländska namn på hanlädergrimman. Jag funderar på att kompletera min lilla "skyltsamling" med Pinnens namn på hans Micklem-träns men jag har ännu inte listat ut var namnskylten skulle sitta bäst. 

Har ni några namnskyltar på er utrustning och på vad? 
 
Agnes

Ååå, vad jag tycker att det är fint med sådana detaljer!! Tyvärr har jag inga namnskyltar på mina hästars utrustning än men vill gärna ha! Har du något tips på hur man gör? Beställer man och skruvar på själv eller? Du får jättegärna svara för jag skulle så gärna ha namskylar på lädergrimmorna!😍

Svar: Jag vet att vissa företag säljer grimmor där en graverad skylt ingår i priset. Själv har jag köpt grimma på ett ställe och skylten på ett annat (finns många ställen på nätet där man kan beställa) och så sätter man fast skylten själv. :)
PAULINAS.SE

Sussie

De enda namnskyltar mina hästar har på sina grimmor är nyckelbrickor i plast. Funkar kanon men är väl inte så snyggt...

Nouw.com/icerider

Jag älskar också skyltar! Jag har en till Rás sadel och en med hennes namn på grimman! Har två över att sätta på träns, klurar också på vart på tränset den sitter snyggast :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress